Nieuws Overname Printing Supplies

Belux-Mondial neemt Printing Supplies over om marktpositie verder uit te bouwen

Als vaste waarde in de sector zorgt Belux-Mondial al meer dan 35 jaar voor etiketten, papierrollen, linerless en verpakkingsfolie voor lokale supermarkten, apotheken, horeca, retail en andere sectoren. Kwaliteit, personalisatie en maatwerk zijn daarbij sleutelwoorden die zorgen voor een uitgebreid gamma dat steeds de juiste toepassing voor iedere onderneming in huis heeft. Met de overname van Printing Supplies kunnen nu nog meer klanten genieten van de troeven en professionele aanpak die Belux-Mondial biedt.

Klanten genieten van ruimer productenaanbod

Belux-Mondial en Printing Supplies werken beiden voor dezelfde doelgroep met een sterke focus op kwaliteit en klantenservice. De overname zorgt voor een samenvoeging van de expertise van beide bedrijven en creëert een solide basis om een centrale speler in de markt te worden. Als klant van Belux-Mondial blijf je dus genieten van een hoogwaardig productenaanbod, maar daar komt nu ook het uitgebreid assortiment bureau-artikelen van Printing Supplies bij. Die worden nu ook aangeboden via een handige webshop via de website van Belux-Mondial.

Het volledige productenaanbod wordt vanaf nu enkel aangeboden door Belux-Mondial, ook voor de voormalige klanten Printing Supplies. “Dankzij de eigen productie met tal van extra mogelijkheden en de samenwerking met kwalitatieve leveranciers, gaan onze klanten geen verandering in kwaliteit of service merken”, zegt Pieter Verhesen van Printing Supplies. “Ik wil alle klanten dan ook graag bedanken voor hun jarenlange vertrouwen, maar ben er zeker van dat ze bij Belux-Mondial in goede handen zijn.”

Ruimte voor innovatie en duurzaamheid

De overname van Printing Supplies is eveneens een springplank voor verdere groei en innovatie. Daarbij wil vooral Belux-Mondial de inspanningen op het vlak van duurzaamheid voortzetten. “Met ons Clean-C assortiment bieden we al volledig plastic- en chemicaliënvrije etiketten, papierrollen en linerless aan. We willen de markt sensibiliseren dat er duurzame oplossingen bestaan en dat die niet duurder hoeven te zijn dan de traditionele materialen,” zegt Jeremy Looijer, CEO van Belux-Mondial. “Daarnaast willen we verder investeren in de optimalisatie van onze productieprocessen en ons machinepark om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.”

Overname Printing Supplies