Ultrazap Xtenda PDF Afdrukken E-mailadres

UltraZap

Revolutionaire actieve verpakkingstechnologie

Dankzij actieve verpakkingen kunnen voedselverwerkers en retailers, vlees, gevogelte, zeevruchten en fruit en groenten aanbieden in verpakkingen, die ervoor zorgen dat de producten langer vers blijven. Paper Pak Industries, de leider op de markt van de actieve verpakkingstechnologie, biedt een reeks revolutionaire actieve absorberende producten aan die niet alleen de voedselveiligheid bevorderen, maar ook nog eens de versheid en de houdbaarheid van aan bederf onderhevige voedingswaren verlengen. De producten van PPI met het actieve absorberende materiaal kunnen zo worden ontworpen dat ze de inhoud van de verpakking langer vers houden en de voedselveiligheid verbeteren in een hele reeks toepassingen van verse voeding.

Doelgroepen:

  • Verwerkers van rund- en varkensvlees
  • Verwerkers van gevogelte
  • Verwerkers van zeevruchten
  • Kwekers en verpakkers van fruit en groenten
  • Verwerkers van verse versneden fruit en groenten
  • Kruidenierswinkels in de retailsector

Tegenwoordig integreren duizenden supermarkten en voedselverwerkende bedrijven de merkeigen actieve absorberende technologie van PPI in verpakkingen van verse proteïnes en producten.

Het resultaat daarvan zijn niet alleen een hogere klantentevredenheid, maar ook een sterke stijging van de verkoopcijfers in de detailhandel en betere winstmarges in de warenhuizen.

Voordelen van de actieve technologie van PPI

Verwerkers van verse voeding en supermarkten halen onmiddellijk voordelen uit de technologie van de actieve absorberende materialen van PPI:

  • Verpakte producten moeten veel minder worden gezuiverd en blijven langer vers
  • De technologie gaat de vorming van bacteriën op de oppervlakken en kwalijke geuren tegen
  • De technologie zorgt voor meer tevreden klanten en meer herhalingsaankopen
  • De technologie zorgt ervoor dat verse proteïnes en fruit en groenten langer meegaan
  • Het product is op de uiterste verkoopdatum nog verser dan andere producten
  • Aanzienlijk minder prijsverlagingen,herverpakkingen en uitval
  • Ruimere marges, lagere loonkosten en lagere kosten per eenheid verpakking
  • Spectaculaire beperking van uitverkoop van producten, waardoor er meer kan worden verkocht
  • Lager risico op besmetting binnen de winkel en op de bijbehorende aansprakelijkheid voor de retailer
  • De retailer kan de uiterste houdbaarheidsen invriesdatums uitstellen
  • Verbetert de luchtkwaliteit en de netheid in koelmeubelen

UltraZap XtendaPak

Langer vers en hogere verkoopcijfers op een natuurlijke manier

Paper Pak Industries biedt voedselverwerkende bedrijven en retailers een slimme en efficiënte manier om het uitzicht en de verkoopbaarheid van verpakt vlees, gevogelte, zeevruchten en fruit en groenten te verbeteren.

Het actieve absorberende materiaal van UltraZapXtendaPak zorgt voor een langere versheidsperiode en betere voedselveiligheid in verpakkingen van verse proteïnes en fruit en groenten.

Doordat met deze technologie het natuurlijke bederfproces in verpakkingen van vlees, gevogelte, zeevruchten en groenten en fruit wordt vertraagd, behoudt het product een betere kleur, textuur en geur. Met alle gunstige gevolgen van dien voor de verkoop, de klantentevredenheid en herhalingsaankopen door consumenten.

UZXtendaPak CrossSection RedMeat

Supermarkten die standaard absorberende vullingen van voedselverpakkingen vervingen door UltraZapXtendaPak, konden prijsverlagingen en herverpakkingen met 70 % terugdringen. Bovendien daalden ook de verpakkingskosten terwijl de marges van de afdeling met 0,5 tot 1,5 punt stegen.

Doel van de Patch

CO2 Regulator:

  • Verlengt de versheid en houdbaarheid
  • Vlees: Vertraagt de groei van bacteriën
  • Fruit / Groenten: vertraagd de groei van giste en schimmels

Antimicrobiotisch Component

  • Vermindert geuren en de risico van kruisbesmetting

Vereisten voor een goede werking van de Patch

  • Gebruik niet-absorbeerbare schaaltjes!
  • Het beste resultaat bekom je door iets hogere schaaltjes te gebruiken, zodat er een ruimte ontstaat tussen de inhoud en de folie.
  • Plaats de patch met plastic zijde naar boven gericht.
  • Zorg ervoor dat de inhoud (vlees, vis, groenten, fruit) zijn vocht behoudt. Dus de sappen niet afvegen of weggieten. Deze sappen zijn nodig om de patch te activeren.
  • Vlees: Met vetrijker vlees behaal je een beter resultaat dan bij mager vlees.

Toepassingen

  • UltraZapXtendaPak ROOD VLEES
  • UltraZapXtendaPak SUPERMARKT (idem)
  • UltraZapXtendaPak GEVOGELTE
  • UltraZapXtendaPak TOMATEN
  • UltraZapXtendaPak ZEEVRUCHTEN
  • UltraZapXtendaPak AJUINEN

(Meer info over PPI) KLIK HIER 

ultrazap safepak

Een slimme manier om uw winkel en uw consumenten beter te beschermen

Het risico op kruiselingse besmetting van pathogene stoffen op voeding zoals met Salmonella, E. Coli 0157:H7 en Listeria monocytogenen is groot in de vleesafdelingen van kruidenierswinkels, wachtrijen aan de kassa’s, in boodschappenwagentjes en in de huizen van consumenten.

Het actieve UltraZapSafePak absorberende materiaal maakt gebruik van een antimicrobieel ingrediënt dat de groei van bacteriën in de ontluchtings- en de cellulosekern van verpakkingen voor vlees, gevogelte en zeevruchten beperkt.

Een beperking van de groei van bacteriën bij de zuivering komt niet alleen de voedselveiligheid ten goede, maar zorgt er ook voor dat de verpakking minder geur verspreidt dan standaard proteïneverpakkingen.

Het actieve absorberende UltraZapSafePak materiaal beperkt het risico op kruiselingse besmetting in de winkel en op de bijbehorende aansprakelijkheid voor de retailer.

 

Download de brochure