Nieuws Belux-mondial breidt productgamma uit

Naast ons gevarieerd aanbod etiketten, papierrollen, volgnummersystemen, verpakkingsfolie, etiketdispensers en kantoorartikelen, bieden we bij Belux-Mondial voortaan ook papieren draagtassen aan. Met vier verschillende modellen die beschikbaar zijn in verschillende grams, afmetingen en afwerkingen kiest u in een handomdraai een stijlvolle verpakking die in alle sectoren van pas komt.

Diverse uitvoeringen

In ons gamma kraftpapieren draagtassen kan u kiezen tussen

  • draagtassen met platte handvaten
  • draagtassen met gevlochten handvaten
  • geschenktassen met zelfklevende sluiting
  • take-away zakken

Deze tassen zijn telkens beschikbaar in bruin, wit of gecoat kraftpapier in verschillende grams. Daarnaast kan u ook de afmetingen kiezen in functie van de producten die u wil verpakken.

Uw papieren draagtassen personaliseren

De papieren draagtassen een persoonlijke toets geven, kan heel eenvoudig met een unieke bedrukking in tot 8 verschillende kleuren. Een bedrijfslogo, een tekst of een leuk ontwerp, het kan allemaal om uw draagtassen net dat tikkeltje extra te geven.

Meer weten?

Wil u graag meer weten over onze papieren draagtassen? Neem dan alvast een kijkje op de productpagina en aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een gratis offerte.

Belux-mondial breidt productgamma uit