Nieuws Fructura 2018: vruchtbare beursdeelname

Afgelopen weekend (30/11 t.e.m. 2/12) vond de Fructura-beurs plaats in Hasselt, een vakbeurs voor hard en zacht fruit. Naast meer dan 120 andere exposanten was ook Belux-Mondial van de partij. Voor leveranciers en producenten van fruit is het cruciaal om hun verse producten deskundig te labelen en verpakken. Daarom stalden we drie dagen lang ons volledige fruitteeltgamma uit voor de talrijke aanwezigen. Bezoekers konden, naast het standaardassortiment, ook kennismaken met enkele nieuwigheden van Belux-Mondial. 

Nieuwtjes voor de fruitteeltsector

Speciaal voor Fructura introduceerden we enkele productnieuwtjes. Zo bieden we fruitetiketten aan in bio-PE materiaal, hebben we 2 nieuwe labelers in ons assortiment (eentje voor 37x28 lot stickers en eentje voor fruitetiketten) en presenteerden we onze digitale labelprinter. Aangevuld met de rest van ons assortiment, zorgde dit voor heel wat belangstelling aan onze stand.

Primeurappel

Fructura trakteerde het grote publiek ook op een primeur. Zo werd er een nieuwe appelsoort voorgesteld: de Morgana. Authentiek van smaak met een kruidig aroma én van Haspengouwse/Hagelandse origine. Belux-Mondial werd gekozen als producent van het nieuwe Morgana-etiket en bevestigt hiermee zijn vaste waarde in de wereld van etiketten, papierrollen en volgnummersystemen.

Bedankt!

Graag bedanken we de vele bezoekers van onze stand. Wij verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgende editie.

 

Fructura 2018: vruchtbare beursdeelname