Niets is zo bepalend voor de uitstraling van uw product als het label. Dit bepaalt zelfs in grote mate of klanten uw product zullen kopen of niet. Een etiket op maat van uw bedrijf is dus een sterk middel om uw omzet te verhogen. En daarvoor bent u bij Belux-Mondial aan het juiste adres!

Een etiket moet er niet alleen goed uitzien, ook een vlotte uitrol en scanning zijn belangrijk. Met onze etiketten bent u daar zeker van. Ook voor specifieke toepassingen, zoals voedselveilige etiketten of lijmgevoelige producten, hebben we de nodige expertise in huis. Onze materialen zijn goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) en Europees gereglementeerd.

In onze drukkerij maken we alle soorten etiketten, van weegschaal- en prijsetiketten tot etiketten voor small label printers, promotionele labels en fruitetiketten. We ontwerpen etiketten op maat van uw verwachtingen. Advies over het ontwerp, de geschikte materialen en belijmingen maken deel uit van onze service. Personalisatie met naam en/of logo is onze troef. Bovendien garanderen we een topkwaliteit en snelle levering.