Voor een maximale veiligheid in winkels en horecazaken

In de strijd tegen het coronavirus zijn winkeliers en handelaars genoodzaakt enkele strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen te nemen. Eén daarvan is het handhaven van een maximaal aantal toegelaten klanten per vierkante meter. Niet gemakkelijk als u ook nog eens moet toezien op social distancing, een goede hygiëne, een duidelijke communicatie, etc. Belux-Mondial biedt een eenvoudige oplossing met een gebruiksvriendelijk klantentelsysteem met stoplichtfunctie. Zo kan u in één oogopslag de veiligheid van uw klanten en uw medewerkers garanderen.

Plug-and-play klantentelsysteem

De stroom van inkomende en uitgaande bezoekers regelen is heel eenvoudig met dit plug-and-play klantentelsysteem. U geeft zelf op eenvoudige wijze het maximaal aantal toegestane klanten in. Dit kan gaan van 1 tot 250 klanten. Zodra het systeem is geïnstalleerd, wordt de inkomende en uitgaande stroom van bezoekers geregistreerd aan hand van sensoren en ziet u in real time wanneer het maximaal aantal toegelaten bezoekers is bereikt.

Stoplichtfunctie

De stoplichtfunctie is heel eenvoudig te interpreteren. Staat het licht op groen? Dan mag de volgende klant binnen komen. Zodra het licht op rood springt, wil dat zeggen dat het maximaal aantal toegestane klanten is bereikt. De volgende persoon zal dus even moeten wachten. Wanneer een andere klant buitenkomt, springt het licht weer op groen en weet de volgende klant dat hij of zij binnen mag.

Duidelijke communicatie

Met de klantenteller beperkt u niet alleen het aantal klanten dat zich op hetzelfde moment in uw zaak bevindt. U voert ook een duidelijke communicatie en voorkomt onnodige discussies met uw klanten en inspecteurs. Bovendien verdient u de aankoopkost snel terug omdat u geen extra medewerker moet inzetten om de bezoekersstroom te controleren. U kan uw personeel dus optimaal inschakelen in uw zaak.

Praktische oplossing

Het plug-and-play klantentelsysteem kan eenvoudig worden gemonteerd aan elke ingang. Bij Belux-Mondial bieden we drie verschillende bevestigingssystemen (optioneel): een statief, een toogstaander of muurbevestiging. U kiest het meest praktische systeem voor uw winkel of handelszaak en installeert de klantenteller in een handomdraai. U moet voor de plaatsing bovendien geen rekening houden met stroomvoorziening aangezien het toestel standaard wordt voorzien met oplaadbare batterijen.