Belux-Mondial Vaste waarde

Waar Belux-Mondial in maart 1988 bescheiden startte met de verkoop en distributie van etiketten, papierrollen en volgnummersystemen, is de onderneming vandaag uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector met een team van meer dan dertig medewerkers.

Totaalaanbod

Van etiketten en papierrollen, tot volgnummersystemen en verpakkingsfolie. Bij Belux-Mondial vindt u een ruim assortiment aan topartikelen die het succes van uw onderneming versterken. Kwaliteit staat daarbij steeds voorop. Zo produceren we papierrollen en etiketten in eigen beheer. Voor de overige benodigdheden werken we uitsluitend samen met de beste leveranciers.

Belux-Mondial - Vaste waarde

Personalisatie

Belux-Mondial is gespecialiseerd in personalisatie. De uitstraling van uw merk en producten bepaalt in grote mate of uw klanten tot een aankoop overgaan of niet. Met gepersonaliseerde logo’s, labels, etiketten en volgnummers maakt u het verschil. In nauw overleg met u werken we een ontwerp op maat uit, helemaal zoals u het voor ogen heeft.

Technologie op maat

De afdeling R&D van Belux-Mondial produceert technologie op maat. We beschikken over degelijke standaardsystemen, maar soms vraagt een bestelling om een specifieke oplossing. Die bedenken we graag voor u. We kijken naar de technische haalbaarheid van het project en ontwerpen een nieuw systeem dat perfect aansluit bij uw strategie. Onze flexibele en creatieve benadering heeft maar één doel: de juiste toepassing vinden voor uw zaak.

Onze doelgroepen

We focussen met onze professionele aanpak op diverse doelgroepen, van horeca en retail, tot supermarkten, marktkramers en apothekers. Ook voor fruitboeren hebben we eveneens een speciaal gamma aan producten en expertise in huis.

Eigen serviceteam op de baan

Stel u voor dat u net op een druk moment zonder papierrollen of etiketten valt. Wie kiest voor de service van Belux-Mondial hoeft hier gelukkig nooit van wakker te liggen. Ons serviceteam doet voor u het hele stockbeheer. Om de twee maanden of sneller als u dit wenst, komen ze ter plaatse voor een check-up van uw voorraad. Zo zorgen onze vertegenwoordigers ervoor dat u steeds alles in huis heeft.

Ons team bestaat uit

Marcel Millen

Vertegenwoordiger Regio Limburg

marcel.millen@belux-mondial.be
0496-85.31.95

 

Rano Millen

Vertegenwoordiger Apothekers

rano.millen@belux-mondial.be
0497-12.30.78

Dominique Cools

Vertegenwoordiger Regio Oost-Vlaanderen & Kempen

dominique@belux-mondial.be
+32 (0)496 85 31 96

Marina Schepers

Vertegenwoordiger LGF

marina.schepers@belux-mondial.be
+32 (0)472 89 17 03

Veronique Dobbelaere

Vertegenwoordiger Regio West-Vlaanderen

veronique.dobbelaere@belux-mondial.be
+32(0)472 50 15 93

Nicolas Michel

Vertegenwoordiger Regio Wallonië

nicolas@belux-mondial.be
+32 (0)472 92 17 88

Jeremy Looijer

CEO

jeremy@bmle.be
+32 (0)11 58 19 80

Lindsay Vanderstichelen

Leveranciersboekhouding

lindsay@bmle.be
+32 (0)11 58 19 80

Sofie Branders

Klantenboekhouding

sofie.branders@belux-mondial.be
+32(0)11 58 19 80

Ben Deville

Orderverwerking

ben@bmle.be
+32(0)11 58 19 80

Siemen Melotte

Productieverantwoordelijke

siemen@bmle.be
+32(0)11 58 19 80

icon Contacteer ons Vraag nu uw gratis offerte aan

Heeft u vragen over Belux-Mondial of over ons aanbod?

Contacteer ons