Niet alleen met een topaanbod aan etiketten, papierrollen, volgnummersystemen en verpakkingsfolie, maar ook met een unieke dienstverlening maakt Belux-Mondial het verschil. We kennen de markt door en door en kunnen perfect beantwoorden aan de behoeftes van elke klant. We stellen dan ook alles in het werk voor een optimale samenwerking op lange termijn.

Snelle levertijd

Onze grote voorraad leidt tot snelle leveringen. We voeren elke bestelling razendsnel uit om de permanentie van je activiteiten te waarborgen. Ook in drukke periodes wanneer u extra materiaal dringend nodig heeft, kunt u vertrouwen op onze service.

Afnames op maat van uw bedrijf

Van kleine tot grote bestellingen, bij Belux-Mondial bent u aan het juiste adres voor leveringen op maat van uw bedrijf. Van palletbestellingen tot kleine afnames per artikelsoort. Alles is mogelijk.

Stockbeheer

Voor een optimaal comfort kan Belux-Mondial de volledige voorraad die u bij ons aankocht ook beheren. Onze vertegenwoordiger komt op afgesproken momenten langs om uw stock aan te vullen. Zo valt u nooit zonder en hoeft u hier zelf geen tijd en energie in te steken. Ook voor het onderhoud van uw apparatuur kunt u een beroep doen op onze expertise.

Personalisatie

Verpakkingen met uw eigen logo of bedrijfsnaam? Etiketten met een specifieke nummering? Het kan allemaal. Maatwerk en personalisatie zijn onze specialiteiten. En dat steeds aan concurrentiële prijzen.