Of u nu een promotionele aanbieding onder de aandacht wil brengen, uw klanten fijne feestdagen wil wensen of een informatieve melding wil maken, met de promolabels van Belux-Mondial valt uw boodschap meteen op. Met een meerverkoop van uw product als resulaat.

Nieuwe generatie promolabels

Tot voor kort was een promolabel per definitie een fluogele, -groene of -roze sticker met zwarte tekst met als enige doel zo hard mogelijk opvallen. Die tijd ligt ondertussen achter ons met de nieuwe generatie promostickers van Belux-Mondial. Onze labels kregen een hedendaags ontwerp en een mooie kleur om zo wel de aandacht van uw klanten te trekken, maar geen pijn te doen aan hun ogen.

Verschillende formaten in topkwaliteit

Onze promolabels zijn beschikbaar in verschillende formaten. Van 30 x 30 mm tot 50 x 300 mm, er zijn diverse designs en afmetingen verkrijgbaar in ons breed assortiment. Op die manier vindt u in een handomdraai de juiste promosticker voor elk product of artikel dat u aanbiedt. Bovendien worden de labels met onze nieuwe digitale drukpers gedrukt op gerecycleerd papiermateriaal. Wanneer u kiest voor promolabels van Belux-Mondial bent u dus zeker van topkwaliteit.

Eigen design

Naast een gevarieerd aanbod standaardstickers bieden we ook de mogelijkheid om een eigen design aan de labels toe te voegen. Onze interne grafist luistert met veel plezier naar uw wensen en vertaalt ze vervolgens in een uniek ontwerp op maat van uw business. Of u nu wil spelen met kleuren en vormen of het liever wat soberder ziet, alles is mogelijk.