Nieuws Belux-Mondial, de partner voor buurtsupermarkten

Sinds 1988 staat Belux-Mondial in voor het produceren en leveren van etiketten, papierrollen en volgnummersystemen. Doorheen de jaren werd het aanbod aanzienlijk uitgebreid waardoor buurtsupermarkten vandaag alles voor hun dagelijkse werking bij Belux-Mondial kunnen terugvinden. Dat gaat van supplies voor kassasystemen, betaalterminals, leeggoedautomaten over  etiketten voor weegschalen, inpakmachines, promo-etiketten en ingrediëntetiketten. Daarnaast leveren we ook folies voor vleesschaaltjes en alle supplies voor printers, toners, intlinten, cartridges... Voor het beheer van wachtrijen in de winkel zoals bijvoorbeeld aan de slagerij, kan je rekenen op onze volgnummersystemen.

Persoonlijke opvolging

Met 8 vertegenwoordigers op de baan, bezoekt Belux-Mondial elke drie à vier maanden elke buurtsupermarkt. We bekijken dan samen hoe het met de voorraad gesteld is en welke materialen de komende periode nodig zijn. Bestellingen worden meteen via de iPad genoteerd en doorgestuurd voor een snelle en efficiënte levering. Duiken er ondertussen problemen op met bepaalde machines of etiketten? Dan komen onze vertegenwoordigers graag nog een extra keer langs om het probleem samen te bekijken én op te lossen.

Vraag onze vertegenwoordigers ook zeker naar ons maatwerk. Dankzij onze digitale drukpers kunnen we etiketten op maat van jouw supermarkt maken in kleine oplages en zonder clichékosten. Hierdoor zijn er ontelbaar veel mogelijkheden voor jouw etiketten.

Belux-Mondial, de partner voor buurtsupermarkten